Turun Kauppaseuran säätiö

Turun Kauppaseura päätti vuonna 1961 perustaa säätiön edistämään kauppaopetusta Turussa. Säätiön toiminnan painopiste on kaupallisen korkeakouluopetuksen tukeminen. Säätiö myöntää pääasiassa opinto- ja matka-apurahoja turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoiden kaupallisten opintojen edistämiseksi.

Turun Kauppaseuran Säätiö tukee Turun Yliopiston Kauppakorkeakoulun, Handelshögskolan vid Åbo Akademin sekä Turun Ammattikorkeakoulun kaupan alan opiskelijoita.

Matka-apurahojen haku on keväisin siten, että apurahat ovat käytettävissä seuraavana syksynä alkavalla lukukaudella. Jatkotutkintoihin myönnettävien erityisapurahojen haku on syksyisin.

Kaikkia apurahoja haetaan oppilaitosten kautta. Mikäli kiinnostuit apurahoista, ota yhteyttä oman korkeakoulusi opintotoimistoon.